Ajankohtaista tarttuvista taudeista -teemapäivä ja Lääkepäivä

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran järjestämät koulutuspäivät eläinlääkäreille pidetään tänä vuonna 21. – 22.5.2013. Koulutus järjestetään Eviran Viikin toimipisteessä kokoustila Kalevissa. Lisäksi koulutuksiin on mahdollista osallistua videoyhteyden välityksellä Eviran aluetoimipisteissä Joensuussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa.

Ajankohtaista tarttuvista taudeista -teemapäivän aikana luodaan katsaus eläintautitilanteeseen Suomessa ja maailmalla sekä muihin eläintauteihin liittyviin ajankohtaisiin aiheisiin, kuten eläintautilain uudistukseen.

Lääkepäivässä käsitellään eläinten lääkitsemistä koskevan lainsäädännön uudistusta. Aiheena ovat myös hevoset. Päivän aikana käydään läpi muun muassa hevosten lääkitystä koskevaa lainsäädäntöä ja sen ongelmakohtia sekä puhutaan mahansuojalääkkeistä. Utaretulehdusten PCR-tutkimukset ja tulosten tulkinta sekä hoitopäätösten teko ovat myös aiheina.

Koulutuspäivien ohjelmat ja tarkemmat tiedot koulutuspaikoista sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät Eviran internetsivuilta:
Evira.fi > Tietoa Evirasta > Tapahtumat

Koulutus on maksuton.

Lisätietoja:
Ajankohtaista tarttuvista taudeista -teemapäivä
Ylitarkastaja, jaostopäällikkö Sirpa Kiviruusu, p. 0400 920 503

Lääkepäivä
Ylitarkastaja Henriette Helin-Soilevaara, p. 040 489 3352

 
© Elintarviketurvallisuusvirasto Evira, Mustialankatu 3, 00790 Helsinki, puh. 029 530 0400